01 46 83 985
091 5950 120
info@ordinacija-vlasic.hr

Centar za parodontologiju Periodent

Dr. Darko Vlašić
Dr. Darko Vlašić

Dr. Darko Vlašić

Dr. Darko Vlašić, rođen 1945. godine, nakon završene Zubotehničke škole diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te otad predano radi u struci više od trideset godina. Dugogodišnje iskustvo, kontinuiranu edukaciju te usavršavanje na seminarima i stručnim tečajevima, dr. Vlašić upotpunio je timskim radom sa svojom kćeri dr. stom. Darijom Vlašić Kaić, specijalisticom parodontologije.

Dr. Darija Vlašić Kaić
Dr. Darija Vlašić Kaić

Dr. Darija Vlašić Kaić

Dr. Darija Vlašić Kaić rođena je 1975. godine u Zagrebu. Kao specijalist parodontolog predano i savjesno radi u sklopu svoje profesije, te pristupa svakom pacijentu individualno i sa željom da mu pruži najvišu kvalitetu i vrhunsku uslugu. Specijalizaciju iz parodontologije odabire u želji da pomogne sve većem broju pacijenata koji ne prepoznaju ili ne liječe sve rašireniju parodontnu bolest. Bavi se dijagnostikom, prevencijom i terapijom parodontnih oboljenja, estetskim zahvatima i implantologijom. Cilj je pacijentima sačuvati vlastite zube što je duže moguće, uljepšati im osmijeh, trudnicama osigurati zdravu trudnoću, kroničnim bolesnicima održati zdravlje usne šupljine i poboljšati opće zdravlje, te općenito pacijentima osigurati lijep i dugotrajan protetski rad. Dr.Vlašić Kaić redovito se educira na domaćim i inozemnim kongresima (Madrid, München, Frankfurt). Član je Hrvatske stomatološke komore, Hrvatskog parodontološkog društva i Američke akademije za parodontologiju.

Dr. Borko Cvitan
Dr. Borko Cvitan

Dr. Borko Cvitan

Dr. Borko Cvitan rođen je 1976 godine. Nakon završene Zubotehničke škole diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Dr. Cvitan se specijalizirao kroz višestruka stručna usavršavanja iz područja parodontologije, implantologije, super konstrukcije na implantatima kao i estetske stomatologije. Daljnja usavršavanja kontinuirano pohađa tijekom cijele godine na raznim svjetskim kongresima, seminarima i stručnim tečajevima.

Sandra Knežević
Sandra Knežević

Sandra Knežević

O nama

Centar za parodontologiju Periodent iz Zagreba osnovan je na znanju i obiteljskoj tradiciji koja se proteže kroz sedam desetljeća. Kako bi pacijentu pružili svu moguću brigu o zdravlju, stomatološke usluge upotpunjene su uslugama iz područja specijalistike-paradontologije.

Strah od stomatološkog zahvata u našoj je zubnoj ordinaciji u Zagrebu nepoznat, pogotovo u djece koja nas uvijek rado posjećuju sama, ali i u pratnji svoje obitelji. Iskustvo u radu, obiteljska tradicija koja se nastavlja u trećoj generaciji i mlade ambiciozne snage, zalog su kvalitete i uspješnosti rada te na taj način stomatološka ordinacija Vlašić stječe generacije zadovoljnih pacijenata